Yeni
Achilles Şovalye Biblo ( Akhilleus )

Achilles Şovalye Biblo ( Akhilleus )

3.650,00 TL
Kargo bedava
Ürün Paylaş :
BOYUT: 29 x 20 CM

MERMER VE KEMİK TOZU KARIŞIMI ÖZEL BİR MADDE İLE ŞEKİLLENDİRİLMİŞ. ÜZERİ BRONZ KAPLANMIŞTIR.


 
 Akhilleus 
(Grekçe: Ἀχιλλεύς Akhileus, Fransızca: Achille Aşil) ölümlü bir baba olan Peleus ile su tanrıçası olan Thetis'in oğlu olan yarı tanrıdır. Dünyanın en büyük savaşçısı kabul edilir. Yunan mitolojisinin en önemli kahramanlarından biridir. Truva Savaşı'nın Grek kahramanlarının başında gelmekte ve Homeros'un İlyada mitolojik eserinde Greklerin en büyük savaşçısı olarak baş karakterdir. Homeros'un MÖ 720'lerde yazmış olduğu on altı bin dizelik İlyada eserinde Achilles yer alır.

Annesi Thetis oğlunu ölümsüzlük nehri Styx'de yıkarken elini suya değdirmemesi öğütlendiği için onu sol topuğundan tutup suya batırmıştır. Yalnızca oradan vurulursa öleceğine inanılır. Efsaneye göre öleceğini bildiği halde Helen'i geri almak için yapılan ve en büyük savaş kabul edilen Truva Savaşı'na adının sonsuza kadar anılması için katılmış ve Truvalı prens Paris tarafından tesadüfen, sol topuğundan zehirli okla vurularak ölmüştür.


VERENOSE MARKASI DÜNYA ÇAPINDA İŞÇİLİKTEKİ AYRINTI İLE
ÖNE ÇIKMIŞ BİR FİRMADIR.
FİRMA DEĞİŞİK TARİHLERDE FARKLI ÜRÜNLER SUNAR.
MARKASI VE TARİHİ ÜRÜN ÜZERİNE DAMGALIDIR.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Achilles Şovalye Biblo ( Akhilleus ) Orijinal bronz kaplama çok detaylı yüksek kaliteli efsanevi mitolojik kahraman Achilles Heykeli|Veronese|Achilles Şovalye Biblo ( Akhilleus )|Şovalye & Savaşçı Biblo|Hediyelik eşya da en seçkin ürünlerin en uygun fiyata sunulduğu tek adres Artist Hediyelik -Kadıköy/İstanbul- WU76231A4
Achilles Şovalye Biblo ( Akhilleus )

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.